Asociatia Umanitara Stefanos

Asociatia Umanitara Stefanos

STEFAN, inger de lumina @ Semimaraton Braila ~ 2019

Dată: 15 September 2019

Fiecare kilometru alergat la Semimaraton Braila poate însemna o schimbare în comunitate.

[ Show more ]

1

Galantomi:

13

Donații:

4,500 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Semimaraton Brăila 2019 este un eveniment de alergare prin care se doreşte promovarea alergării în aer liber și a unui stil de viaţă sănătos. Multe informaţii se găsesc şi pe site-ul evenimentului: https://www.runbraila.ro/.

Competiţia Semimaraton Brăila 2019 se află la prima ediţie, este organizată de Asociaţia Club Sportiv Elite Running, cu sprijinul Primăriei Municipiului Brăila, Consiliului Judeţean Brăila, Inspectoratului Şcolar Judetean Brăila, în parteneriat cu Ro Club Maraton, Clubul Rotary Brăila şi mai multe asociaţii caritabile din Brăila.

Înscrierea la toate probele se poate face on-line doar până la data de 10.09.2019 şi în limita locurilor conform tabelului de mai jos. În limita locurilor rămase disponibile, organizatorii vor anunţa după data limită de înregistrare dacă şi cum vor fi ele disponibile şi dacă se mai pot face înscrieri şi la locul de distribuire a kit-urilor pentru probele competitive: semimaraton individual (21 km), semimaraton-ştafetă (3 x 7 km), cursa de 11km, cursa brăilenilor activi (4 km), cursele copiilor.

 

Probele de concurs sunt:

-        Semimaraton – Cursa individuala 21,097 km – Traseul de 7km va fi parcurs de 3 ori

-        Semimaraton – Stafeta - 3 x 7km – Traseul de 7km va fi parcurs o singură dată de către fiecare component al echipei de ştafetă (care are obligatoriu 3 persoane în componenţă)

-        Cursa 11km - Presupune parcurgerea o singură dată a traseului de 4 km urmat de parcurgerea o singură dată a traseului de 7 km

-        Cursa brailenilor activi - 4km - Traseul de 4km va fi parcurs o singură dată

-        Cursele copiilor – se va alerga pe Calea Calarasilor cu start/sosire în Piaţa Independenţei (starturi separate pe categorii de vârstă şi sex, pe lungimi diferite de: 600 m şi 1km)